Voor welk bedrag kan ik mijn bestelbus verkopen?

bestelbus

Heb jij een bestelbus die jarenlang goed dienst heeft gedaan, maar is het nu echt tijd voor een nieuwe bus? Dan heb je meerdere opties voor het verkopen van je bus. Maar welke optie is het beste en met welke kun je het hoogste bedrag binnenslepen? We zetten even voor je op een rijtje hoe jij de verkoop van je bus het beste aan kunt pakken.

Wat is je bus nog waard?

Het is belangrijk om te beginnen met een waardebepaling van je bus. Je kunt hiervoor natuurlijk zelf een beetje gaan schatten wat je bus nog waard is, maar hier zijn online ook allerhande tools voor te vinden. Deze werken heel eenvoudig en geven je een goede schatting van wat je bus nog waard is. Het is goed om een zo nauwkeurig mogelijke schatting te maken, zodat een bus opkoper weet wat hij kan verwachten. Bij deze tools weet je snel wat je bus nog waard is. Vul in wat je kenteken is en hoeveel kilometers je met de bus hebt gereden en je hebt meteen een schatting van de waarde van je bus in beeld.

Waar kun je jouw bus verkopen?

Er zijn meerdere opties als je jouw bus wil verkopen. De bus online te koop zetten is een methode die door veel mensen wordt gebruikt. Je kan dan denken aan een advertentie op een website als Marktplaats. Je hebt dan een groot bereik, waarbij je het verkopen helemaal in eigen hand houdt. Je moet dan alleen nog maar afwachten of je ook de prijs krijgt die je in gedachten had. Je bus aanbieden aan een bus opkoper is een beter idee. Je weet dan namelijk zeker dat de opkoper interesse heeft en dat je hier een goed bedrag voor krijgt.

Hoe krijg je de prijs die je wil?

Het is mooi als er een inkoper is die je bus wil kopen, maar hoe zorg je er dan voor dat je ook daadwerkelijk de prijs krijgt die je wenst? Het is bij een bestelbus verkopen belangrijk dat deze in goede staat is. Een bus met mankementen zal minder snel een goede prijs krijgen dan een bus die er nog helemaal netjes uitziet. Het is ook verstandig je bus alleen aan te bieden aan bedrijven met een goede reputatie.

admin

Read Previous

Waarom een tesla wrappen?

Read Next

Waarom heb je de kleurcode nodig om je auto te lakken?