Waarom een tesla wrappen?

blog-afbeelding-202208041065.jpeg

Waarom zou u een Tesla wrappen? Het gros van de mensen kiest voor het wrappen van een auto in plaats van het overspuiten ervan. Een auto wrappen is namelijk veel voordeliger dan het in zijn geheel overspuiten. Door het aanbrengen van de wrap wordt de originele lak beschermt. Het PPF-folie (Paint Protection Film) beschermt uw Tesla tegen steenslag, grind, krassen, het inbranden van vogelpoep, boomhars en de weersinvloeden. Daarnaast herstelt het folie zichzelf, wanneer het wordt beschadigd.

Wat zijn de voordelen van een wrap?

In Nederland staan maar liefst 63.000 actieve Tesla’s geregistreerd. Deze worden doorgaans in slechts een aantal kleuren aangeboden. Dat betekent dat heeft veel Tesla’s er hetzelfde uitzien. Door uw Tesla te wrappen maakt u de auto een stuk unieker. Wanneer u ervoor kiest om uw auto te wrappen, beschermt het PPF-Folie uw de wagen tegen allerlei soorten schade. Zo blijft de originele lak bewaard en de verkoopwaarde van uw Tesla hoog. Daarnaast biedt het wrappen een unieke kans om de naamsbekendheid voor uw bedrijf te verhogen. Door het logo op uw Tesla te wrappen promoot u actief uw bedrijf. Alle voordelen op een rij:

  • Unieke wraps ter promotie van uw bedrijf
  • Uw auto binnen enkele dagen voorzien van een wrap
  • Originele lak wordt beschermd en behoud van de verkoopwaarde
  • Wrappen is veel voordeliger dan overspuiten

Hoe wordt PPF-folie aangebracht?

Voor het aanbrengen van de folie is het van belang dat uw auto zo schoon mogelijk is. Het is verstandig om het lakoppervlak zo strak mogelijk te laten polijsten zodat er geen imperfecties ontstaan tijdens het aanbrengen van de folie. Het aanbrengen gebeurd volgens Presto Dimensions in een detailing studio. Dit is een compleet afgesloten ruimte. De detailer zorgt voor veel verlichting en zo weinig mogelijk stof in de ruimte voor een zo perfect mogelijk resultaat. Daarnaast is het mogelijk om de wrap na aanbrengen te voorzien van een glascoating. Zo wordt uw auto optimaal beschermd.

Hoe onderhoud ik het PPF-folie?

Wanneer u PPF-folie heeft aangebracht op de auto kan u uw auto niet meer zomaar door de wasstraat rijden. Het is verstandig dat u harde borstels vermijd om de aangebracht folie zo goed mogelijk te houden. Wacht ook minstens 48 uur voordat u uw auto met de hand wast. Verwijder insecten of andere vlekken zo snel mogelijk met een speciale vlekverwijderaar voor wraps. Lichte krasjes in de folie herstellen zich bij 20-30 graden Celsius. In de winter kan u het proces versnellen door er water van ongeveer 50 graden Celsius over de plek te gieten. Vermijd het gebruik van een hogedrukreiniger.

admin

Read Previous

Het wrappen van uw auto

Read Next

Voor welk bedrag kan ik mijn bestelbus verkopen?