Het wrappen van uw auto

selecteautos.nl - prestodimensions.nl

Het doel van het wrappen van uw auto is om het beter te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Hierbij kunt u denken aan krassen en steenslag. Het wrappen van uw auto is met veel voertuigen mogelijk. Het probleem is echter dat niet elk bedrijf elke auto wrapt. Zo zijn er bedrijven die zich op het hogere segment specialiseren. Dit houdt in dat auto’s die niet aan deze eis voldoen, niet gewrapt kunnen worden. Daarnaast zorgt car wrapping voor een nieuwe uitstraling van de auto, waardoor u uw auto helemaal naar wens kunt laten wrappen. Hiermee slaat u twee vliegen in een klap. Ten eerste beschermt u uw auto en ten tweede ziet het er qua uitstraling uit hoe u het wilt hebben.

Het proces van car wrapping

Het wrappen van een auto klinkt simpel, maar blijkt in de praktijk vrij lastig te zijn. Eerst wordt de staat van de ondergrond beoordeeld, zodat er vastgesteld kan worden of er een hechting plaats kan vinden. Vervolgens wordt de kleur van de wrap bepaald. Hierbij kunt u om advies vragen van experts. Vervolgens begint het wrappen. Hiervoor worden verschillende stappen doorlopen. De eerste stap is het klinken van de demontage. Hierbij worden de emblemen, verlichting, antenne en overige zaken compleet ontvet. Vervolgens kan bij de tweede stap het wrappen beginnen. Wanneer deze stap voltooid is moet alles nagelopen worden. Hierbij wordt gekeken of het wrapwerk eventueel aangepast moet worden. Verder worden losse onderdelen gemonteerd en kan de auto afgeleverd worden aan de eigenaar. Bij het wrappen van uw auto wordt vaak gebruikt gemaakt van ppf folie wat voor extra bescherming van de lak zorgt. Met deze folie is het zelfs mogelijk om diverse beschadigingen te voorkomen, of zelfs te laten verdwijnen.

Het beletteren van uw auto

Om efficiënt reclame op de weg te maken kunt u uw auto beletteren. Overal waar u rijdt zien de omstanders bewust of onbewust uw bedrijfsnaam voorbij komen. Dit is dus goed voor de naamsbekendheid van uw bedrijf. Om een goede indruk te maken op uw bestaande of potentiële klanten, is autobelettering een populaire manier. Naast dat het effectief is, geeft het de auto een mooie uitstraling. Daarnaast gaat auto belettering lang mee, waardoor u maar eenmalig deze investering hoeft te doen. Wanneer u uw auto laat beletteren wilt u dit natuurlijk door een betrouwbaar bedrijf laten doen waar u vanuit kunt gaan dat dit vakkundig gebeurd. Daarom is het altijd verstandig om vooraf duidelijke afspraken te maken over de verwachtingen, zodat het voor beide partijen duidelijk is.

admin

Read Previous

Hoe werkt een kilometer rittenregistratie systeem?

Read Next

Waarom een tesla wrappen?